Nagyvilág

2016.01.12. 08:16

A konyha központi eleme lesz az őrködő okoshűtő

A dél-koreaiak forradalmi, innovatív megoldással rukkoltak elő a konyhai berendezések piacán.

A dél-koreaiak forradalmi, innovatív megoldással rukkoltak elő a konyhai berendezések piacán.

A Samsung egy új kategória létrehozásával a konyha központi elemévé emelte a hűtőszekrényeket. A Samsung legújabb, praktikus és innovatív megoldásokon alapuló konyhai berendezései és további új háztartási készülékei a CES 2016-os kiállításon mutatkoztak be az elmúlt napokban.

„A Samsung felpezsdítette a piacot az új szemléletmódjával és azokkal a hozzáadott funkciókkal, amelyek miatt a háztartási eszközök szükségszerűből kívánatossá válnak a fogyasztók szemében. Az új és innovatív Family Hub hűtőszekrény megváltoztatja a felhasználók konyháról alkotott képét és újraértelmezi a hűtőszekrény használatát is” – mondta el John Herrington, a Samsung Electronics Amerika háztartási berendezések divíziójának ügyvezető alelnöke.

Itt a Family Hub

A Samsung Family Hub hűtője egy olyan sokoldalú berendezés, amely egyszerre több dologra is képes: összeköti a családot, rendszerezi az élelmiszereket és a háztartás feladatait és még szórakoztat is. A Family Hub a háztartásban működő berendezések összekapcsolt központi irányító rendszere, egy fontos digitális csavarral. Az értesítések minden formája ugyanis megjelenik a hűtő jobb felső ajtajára helyezett 21,5 colos Full HD LCD kijelzőn, ezáltal a hűtőszekrény egyfajta digitális családi irányítóközpontként funkcionál. A kijelzőn könnyedén és kényelmesen tehetjük közzé és oszthatjuk meg bejegyzéseinket, frissíthetjük a naptárunkat, kitűzhetjük a fotóinkat, bemutathatjuk a gyermekeink kincsként őrzött rajzait, de akár üzenetet is hagyhatunk, mindehhez csupán az okostelefonunkra lesz szükségünk.

Nyilvántartja a készletet

Legyen szó akár a tárolt, az éppen megvásárolt vagy a beszerzendő élelmiszerek hatékonyabb számontartásáról, vagy a termékek lejárati idejének nyomon követéséről, a Family Hub nagyszerű segítség készleteink feltöltésében és nyilvántartásában. A hűtő belsejébe szerelt három, kiváló minőségű kamera minden alkalommal, amikor becsukódik az ajtó, képeket készít a fridzsider belsejéről.

Ezek a képek aztán az okostelefonunk segítségével bármikor visszanézhetők. Akár akkor is bekukkanthatunk a hűtőnkbe, ha épp a boltban vagyunk és elfelejtettük ellen­őrizni, mire van szükségünk a vacsorához; ehhez elegendő letölteni a Samsung Smart Home alkalmazást. Soha többé nem fordulhat elő, hogy nem tudjuk, mi van otthon a hűtőben, sőt a főbb bankkártyapartnerekkel kötött együttműködésnek köszönhetően akár az online vásárlást is intézhetjük innen. A Smart Hub segítségével rendszerezhetjük a receptjeinket, valamint összeállíthatjuk és megoszthatjuk a bevásárlólistánkat is.

A Samsung Family Hub hűtője – az otthonok leg­gyakrabban használt közös helyisége – a konyha központi berendezéseként alkalmas a barátok és családtagok szórakoztatására is. A beépített hangfalakat vagy a Samsung saját, Audio 360 vezeték nélküli Bluetooth hangszóróját használva már az egész lakásban szólhat a zene. A Samsung Smart TV-k kijelzőjét tükrözve, a kedvelt tévéműsorok a Family Hub kijelzőjén is megnézhetők. Ez például azok számára jelenthet nagy előnyt, akik úgy szeretnék elkészíteni az ételt a meccsnézéshez, hogy közben nem akarnak lemaradni egyetlen fontos pillanatáról sem.

Tavaszra ígérik

A Family Hub külső és belső kialakítása egyaránt lenyűgöző. A kizárólag a Samsung által alkalmazott FlexZone technológia segítségével a felhasználók ételtárolási igényeihez igazodva a hűtő fagyasztóvá alakítható. A Triple és Metal Cooling rendszer tovább frissebben tartja a tárolt ételeket, emellett a készülék rugalmasan alakítható és energiatakarékos is.

Ezek a jellemzők mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a készüléket a teljesítmény, az egyedi dizájn és az innováció szempontjából is kiemelkedő termékként tartsák számon.

A Family Hub hűtő beépíthető és normál mélységű változatban, valamint rozsdamentes és fekete kivitelben is a boltokba kerül, várhatóan idén tavasszal.

- kutyu.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!