Nagyvilág

2015.12.14. 11:06

A transznemű apa elhagyta a családját, hogy kislányként élhessen

A gyerekként élő ember több mint húsz éven keresztül élt házasságban feleségével.

A gyerekként élő ember több mint húsz éven keresztül élt házasságban feleségével.A kanadai Stefonknee Wolschtt elhagyta feleségét és hét gyermekét, mert rájött, hogy egy hatéves kislányként szeretné élni a továbbiakban az életét. A 46 éves transznemű férfi jelenleg egy örökbefogadó családnál lakik, mert már nem akar felnőtt lenni.

A ma már  Ms Wolschtt néven élő férfi 23 éven keresztül élt házasságban feleségével, de újra gyerek akart lenni. - Mindent megtettem azért, hogy lányként élhessek, de nagy árat fizettem érte - fogalmazott.



Mint mondta, felesége válaszút elé állította, hogy vagy abbahagyja a neme átalakítását, vagy elhagyja, viszont ő inkább az átalakítás mellett döntött. Ugyanakkor Ms Wolschtt kétszer is megpróbálta kioltani saját életét, amikor rájött, hogy transznemű, viszont amióta örökbefogadóihoz költözött, elmondása szerint nagy könnyebbséget érez, hogy önmaga lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!