Nagyvilág

2015.11.13. 11:20

Halálhoz vezetett a bevásárlókocsis utazás

Két férfi egy bevásárlókocsiban száguldott le egy dombról, csakhogy kigurultak az útra, ahol egy autóval ütköztek.

Két férfi egy bevásárlókocsiban száguldott le egy dombról, csakhogy kigurultak az útra, ahol egy autóval ütköztek.Egy ember meghalt, egy pedig megsebesült, amikor egy bevásárlókocsiban utazva egy autónak ütköztek Ausztráliában. A két 28 éves svéd diák kirepült a bevásárlókocsiból amikor az összeütközött a kocsival. A rendőrség információi szerint a fiatalok nyolc kilométer per óra sebességgel haladtak le egy dombról, az ütközés pedig Sydney külvárosában, Randwickben történt.

Úgy tudni, az egyik férfi a kocsiban ült, a másik pedig hátulról kapaszkodott az eszközbe, miközben a dombon haladtak lefelé éjfél körül. A dombról leérve a kocsi kigurult az úttestre, majd a szembejövő forgalmi sávba, ott találkozott össze a gépjárművel.



Az ütközés következtében az egyik férfi olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a másik diákot súlyos sérülésekkel szállították a St. Vincent kórházba, az ő állapota stabil. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, de ezidáig tisztázatlan, hogy a férfiak miért utaztak a bevásárlókocsival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!