Nagyvilág

2015.10.15. 16:45

Jennifer Lawrence Darren Aronofsky új filmjében kap szerepet

Los Angeles - Jennifer Lawrence, Az éhezők viadalának sztárja Darren Aronofsky új filmjében vállal szerepet.

Los Angeles - Jennifer Lawrence, Az éhezők viadalának sztárja Darren Aronofsky új filmjében vállal szerepet.

A variety.com filmes portál szerint a filmcsillag a hollywoodi rendező egy független produkcióban készülő, egyelőre cím nélküli munkájához szerződik le, a tárgyalások most folynak.

A filmről nem sok szivárgott ki, annyit tudni, hogy egyelőre nincs forgalmazója, de a Fekete hattyút rendező Aronofsky már tavasszal forgatni akar.

Lawrence jelenleg éppen a Passengers című sci-fin dolgozik, amely a Sony Pictures produkciójában forog. Két nagy munkáján, az új Az éhezők viadala- és X-Men-epizódon azonban már túl van, így 2016 elején lenne ideje az Aronofsky-filmre.

A rendező, aki egyszerre több vasat tart a tűzben, egy sor új filmre készül, a New Regency produkciós céggel kötött szerződése révén azonban valószínűleg náluk forgatja új produkcióját. Idén már beadott a stúdiónak egy forgatókönyvet, de annak költségvetése nem ment át, ezért kezdett bele az új filmtervbe, amelyben Lawrence is szerepelne.

A színésznő Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész című filmjét november 19-től vetítik a magyar mozikban.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!