Nagyvilág

2015.08.03. 12:03

Fotók: Úgy berúgott, hogy lerombolta a saját kocsmáját egy markolóval

Ha sokat iszik az ember és nem szolgálják ki záróra után, még azt is képes elfelejteni, hogy a saját kocsmájában ül.

Ha sokat iszik az ember és nem szolgálják ki záróra után, még azt is képes elfelejteni, hogy a saját kocsmájában ül.

A 45 éves Mark Swistun vígan iszogatott a nemrég vásárolt kocsmájában, Dél-Walesben. A Royal Oak nevű szórakozóhelyen szeretett volna még egy utolsó sört elfogyasztani, a kiszolgáló azonban ezt megtagadta, mert záróra után kérte az italt. A szemtanúk szerint ekkor a férfi dühösen elviharzott, majd egy JCB markolóval tért vissza a helyszínre. A sok elfogyasztott alkohol hatására valószínűleg teljesen kiment a gazdag üzletember fejéből, hogy a helyet tavaly vásárolta meg és 26 millió forintot költött a felújítására.

A markolóval keresztülzúzott a falon, 17,5 millió forintos kárt okozott, szerencsére senki sem sérült meg. A randalírozás után a kocsma tulajdonosát a rendőrség őrizetbe vette. A szomszédok a nagy robaj hallatán kirohantak a házaikból, de már csak a lebontott kocsma látványa fogadta őket. Mark Swistun és üzlettársa most azon dolgoznak, hogy minél hamarabb újra kis tudják nyitni a kocsmát.

Destruction: A wealthy businessman allegedly demolished his own pub with a JCB after being refused a pint

Damage: Landlady Heather Skipper was asleep when the JCB flattened the walls of the lounge bar extension

Arrested: Mark Swistun, 45, is said to have stormed off after being told he couldn t have a beer at the Royal Oak pub he bought last year and spent £60,000 refurbishing. He was arrested after £40,000 damage was done

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!