Nagyvilág

2015.06.23. 09:53

8 dolog, amit mindig itthon felejtünk, amikor elmegyünk nyaralni

Elérkeztünk az úti célhoz. A hely gyönyörű, a szállás ugyancsak kiváló. Aztán amikor pakolunk ki a bőröndből rádöbbenünk, néhány dolog bizony hiányzik. De miket is szoktunk otthon hagyni? 

Elérkeztünk az úti célhoz. A hely gyönyörű, a szállás ugyancsak kiváló. Aztán amikor pakolunk ki a bőröndből rádöbbenünk, néhány dolog bizony hiányzik. De miket is szoktunk otthon hagyni?  1, Elektromos eszközök töltői

A leginkább bosszantó dolog, amikor lemerül a mobil, a laptop vagy más elektromos eszköz és nincs kéznél a töltő. Pedig bizony a legtöbb ember elfelejti odacsomagolni.

2, Napszemüveg

Biztos vagyok benne, hogy bárhol kaphatunk egy olcsó napszemüveget, de azért mégiscsak felháborító, hogy hónapokkal korábban vettünk egyet direkt a nyaralásra, ami végül otthon maradt az asztalon.

3, Bőrápoló krémek

Ebbe beletartozik szúnyogirtó spraytől a naptejig minden bőrápoló termék. A legtöbb esetben ugyanis jobb lenne a jól bevált krémeket használni, ami külföldön viszont nem biztos, hogy beszerezhető.

4, Extra pénz

Nagyon egyszerű, de mégis fontos eleme az utazásnak. Ugyanis hiába van nálunk a bankkártyánk, nem biztos, hogy találunk egy bankautomatát ahol használni tudjuk.



5, Meleg ruha

Még ha mediterrán helyre is utazunk, érdemes betenni egy hosszú nadrágot és egy pulóvert, ugyanis az éjszakák ott is hűvösek lehetnek. A legtöbben viszont elfelejtenek meleg ruhát pakolni az útra.

6, Piperecuccok

Fogkrém, sampon, tusfürdő. Valamelyik tuti otthon maradt a fürdőszobában. Ezeket ugyan könnyű pótolni, de azért mégiscsak jobb, ha beletesszük a táskánkba.

7, Fényképezőgép

Ma már a legtöbb képet mobiltelefonnal készítjük, de azért a nyaralás pillanatait mégiscsak jobb megörökíteni egy fényképezőgéppel. Viszont az meg több száz kilométerrel arrébb a szekrényben, a töltők mellett hever.

8, Hely a táskában

Ez az, amire senki nem gondol, pedig igazából még otthon sem lehet felejteni. Minden a helyén, kivéve az előbb felsorolt dolgok és egy gombostű sem fér el a bőröndben. De hova fogjuk tenni a szuvenírt?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!