Nagyvilág

2015.05.20. 10:15

Egyél egy ilyen pitét, ha megnyered a lottót

De csak akkor, mert egy adag 12,000 dollárba, vagyis 3,3 millió forintba kerül! Egyébként is Ausztráliáig kell utazni érte.

De csak akkor, mert egy adag 12,000 dollárba, vagyis 3,3 millió forintba kerül! Egyébként is Ausztráliáig kell utazni érte. Ha betérünk a Lord Dudley Hotelbe, akkor a legdrágább, amit az étlapon találunk egy húsos pite. Persze nem hagyományos, kétféle prémium marhahúst is felhasználnak a készítéséhez. Jár mellé két darab homár és egy igazán ritka trüffel is, valamint az egészet 23 karátos arannyal borítják. Az étel egyébként egy rekordkísérlet része, mely során megpróbálták összehozni a világ legdrágább pitéjét. Sikerült! Azt ők sem gondolták, hogy sorakozni fognak érte ennyiért a vendégek, ezért a Groupon portálon meghirdettek egy akciót, amiben meg lehet nyerni egy adagot a különleges pitéből. Eddig 613-an pályáztak rá és ahogy említettük, még egy repülőjegyre is szükség lesz Ausztráliába.

pie

A hozzávalók:

2 kg David Blackmores szegyhús

2 kg David Blackmores prémium marhahús

2 db nyugat-ausztráliai homár

500g ritka ausztrál trüffel

1 csomag német aranylevél

2 üveg Penfolds Grange bor

Szárított olasz porchini gomba

Leveles tészte

Bio zöldségek (pl. sárgarépa, zeller, póréhagyma, paradicsompüré, kakukkfű)

Borjú mártás

Itt egy videó, jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!