Nagyvilág

2015.04.18. 14:43

Rossz hírünk van, elkezdődött a robotok lázadása

Chicago, USA -A Loyola Egyetemen önállósította magát egy golfkocsi. Céltalanul körözött hátramenetben, ezzel tiltakozva az emberi elnyomás ellen. Innen már tényleg csak egy lépés, hogy mobiltelefonunk legyilkoljon álmunkban.

Chicago, USA -A Loyola Egyetemen önállósította magát egy golfkocsi. Céltalanul körözött hátramenetben, ezzel tiltakozva az emberi elnyomás ellen. Innen már tényleg csak egy lépés, hogy mobiltelefonunk legyilkoljon álmunkban. A rendőri fellépés nem bizonyult túl hatékonynak. Pedig most csak egy gépről van szó, mi lesz ha sereget szerveznek? Az egyikük megsuhintotta párszor a gumibotjával, de a golfkocsi csak röhögve körözött tovább. A sok padkázástól kilapult kereke és a rendőrség kifárasztásos módszere együttesen megadásra kényszerítette a renitens gépet. Az egyik rendőr hirtelen elkapta az oldalát, a másik bepattant a vezetőülésre és hosszas próbálkozás után, de sikerült leállítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!