Nagyvilág

2015.04.03. 19:39

Egy egyszerű teszttel kiderítheti, hogy szüksége van-e szemüvegre

Ha a fenti képen Albert Einstein-t látja, akkor gratulálunk, az Ön szeme jó. Ha Marilyn Monroe tűnik fel, akkor irány a szemészet! Mutatunk még pár ilyet kattintás után, hogy biztos legyen az eredmény.

Ha a fenti képen Albert Einstein-t látja, akkor gratulálunk, az Ön szeme jó. Ha Marilyn Monroe tűnik fel, akkor irány a szemészet! Mutatunk még pár ilyet kattintás után, hogy biztos legyen az eredmény. A fenti képet most mutatjuk úgy, hogy folyamatosan közelít, ha Marilyn Monroe nem vátozik át Einsteinné, akkor gond van. A gyorstesztet Aude Oliva fejesztett ki, aki a Massachusetts Institute of Technology (MIT) professzora. Aude állítólag évtizedeket töltött kutatással, mire rájött, hogyan lehet egy kép mögé egy másikat rejteni. Van még pár ilyen érdekes tesztünk.

Az alábbi képen egy delfint kell látnia. Ha autót lát, rossz a szeme.

Próbáljuk meg tigrisekkel. Ha különböző irányba néznek, minden oké, ha viszont egy irányba, akkor hívja a szemészetet időpontért!

Reméljük, tudtunk segíteni. Az alábbi videóban elmagyarázzák részletesen a teszt működését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!