Nagyvilág

2015.02.11. 11:22

Megverte, mert nem hasonlított a profilképére

A férfit piszkosul felidegesítette, hogy szerinte a randira hívott hölgy egyáltalán nem hasonlította a profilképére. A történet csúnya véget ért, a férfi megverte.

A férfit piszkosul felidegesítette, hogy szerinte a randira hívott hölgy egyáltalán nem hasonlította a profilképére. A történet csúnya véget ért, a férfi megverte. Bár sokan nem úgy néznek ki élőben, mint a profilképükön, erre nem az a megoldás, hogy megverjük az illetőt. A közösségi médiában nyilván mindenki a legjobb arcát szeretné mutatni, ami nappal fényben nem biztos, hogy ugyanúgy néz ki. A 32 éves Xiaojin Tuan a WeChat nevű közösségi alkalmazáson keresztül ismerkedett meg Huang Maoval. A férfi teljesen belehabarodott a nőbe, még 2.2 millió forintnyi összeget is elköltött utazásra, hogy láthassa őt élőben. A reptéren azonban nem az várta, amire számított. Azonnal kifogásolta, hogy a hölgy egy kicsit pufók és szeplős (ezek a profilképen nem látszottak). Megütötte és még a földön fekve is belerúgott egyet.

A férfi azt mondta, hogy "nagyon jól emlékszem arra, hogy hogyan néz ki a fotók, szinte beleégett az emlékezetembe. Teljesen lesokkolt, amikor leült mellém. Pufi volt és egyáltalán nem hasonlított rá." A férfi egyik barátja meg tudja erősíteni, hogy Huang tényleg teljesen belehabarodott (a jelek szerint a profilképbe), mert amikor szóvá tette neki, hogy kicsit drága lesz az utazás, azt válaszolta, hogy "a szerelemnek nincs ára". Állandóan magánál tartotta a hölgy fotóját, mindenkinek mutogatta és istennőnek nevezte.

A párocska az első találkozás alkalmával vitába elegyedett, a férfi azzal vádolta, hogy átverte őt. A harc végül tettlegességig fajult, de Xiaojin Tuan végül nem tett feljelentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!