Nagyvilág

2013.05.22. 15:00

Fotók: Ha Batman apuka lenne...

Gondolkodjunk el egy pillanatra azon, hogy milyen lenne egy szuperhős apuka. Persze a mi szemünkben a saját apukánk kiskorunkban szuperhős volt, de hogyan birkózna meg a gyermekvállalás minden nehézségével mondjuk Superman?

Gondolkodjunk el egy pillanatra azon, hogy milyen lenne egy szuperhős apuka. Persze a mi szemünkben a saját apukánk kiskorunkban szuperhős volt, de hogyan birkózna meg a gyermekvállalás minden nehézségével mondjuk Superman?Rögtön sok kérdés merül fel bennünk. Mekkora részt vállalna a neveléséből? Milyen szuper képességeket örökölne a gyerek? Vajon szeretné, ha ugyanarra a pályára lépne? És még sok ezer más, ami csak akkor jut eszünkbe, ha feltűnik mennyire nem emberi éltet él egy szuperhős. Az ő dolga nem a pelenkázás és az iskolába hordás, hanem hogy rajtunk, egyszerű embereken segítsen. Andry Rajoelina azonban elmélkedett egy kicsit és fantasztikusan megrajzolta az ismert hősöket a gyerekeikkel. Tekintse meg őket galériánkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!