Nagyvilág

2013.05.02. 12:31

Az okostelefon legyőzte a kávét, az alkoholt és a szexet is

Persze csak elméleti kérdés volt, hogy mi az amitől semmiképp sem tudna megválni egy hétig, de az okostelefon elég fontos dolgokat utasított maga mögé.

Persze csak elméleti kérdés volt, hogy mi az amitől semmiképp sem tudna megválni egy hétig, de az okostelefon elég fontos dolgokat utasított maga mögé.Nézzük szép sorban. A kávé. Ezek szerint inkább olvasunk reggel e-maileket és Facebook bejegyzéseket. Jobban felpörgetnének minket, mint egy jó erős fekete? Alkohol: nem baj, ha megszabadulunk tőle, de megint csak a trend, hogy inkább okostelefonon küldözgetünk mindenfélét barátainknak, mint hogy egy jót beszélgessünk egy sör vagy koktél mellett? És végül a szex: ez most komoly? Tényleg ettől is fontosabb a drága okostelefonunk? Nagy élvezetet nyújtana vagy mégis mi lehet az oka? Bár az igaz, hogy sokkal kevesebb manapság a gyerekvállalás, de bízzunk benne, hogy nem emiatt.

Talán valahol 50 éves kor fölött jön meg az eszünk, ugyanis ezen téren a kávé győzött a statisztikai elemzés szerint. A nemek között is van ugyanakkor eltérés, a férfiak inkább ragaszkodnak a szexhez, mint a telefonhoz. A megoldás: sms-ben vagy e-mailben kell meggyőzni az este további részéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!