Nagyvilág

2013.02.19. 09:35

Unatkozik éjszaka? Elátkozott tükör olcsón eladó!

Mellékhatások: anyagi csőd, álmatlanság, éjszakai sikolyok, bizarr vágások. Potom 32,000 forintért átélheti a borzalmakat.

Mellékhatások: anyagi csőd, álmatlanság, éjszakai sikolyok, bizarr vágások. Potom 32,000 forintért átélheti a borzalmakat.Óvatosan a licitálással, mert ez nem játék. Az eBay-en kínált tükör olyan dolgokat eredményez a lakásában, ami miatt megbánhatja a vételt. A két lakótárs egy londoni ház előtt találta kidobva és gondolták hazaviszik, mert megtetszett nekik. Csak később vált világossá, hogy miért is váltak meg ettől a szép kis tükörtől.

Amióta bevitték a lakásukba, szerencsétlenségek egész sora köszöntött rájuk: betegség, rémálmok és anyagi problémák. Az egyikük éjszaka arra ébredt, hogy ülve sikítozik az ágyában. A borzongás itt nem ér véget: éjszaka különböző árnyak látszanak a tükörben. Amióta átfestették a tükör keretét azóta még durvább rémálmok gyötrik őket és megjelentek rajtuk rejtéses karcolások is (nyilván nem tetszett az új szín a kóválygó lelkeknek). 

A 100 fontos (kb. 32000 Ft) árat azért tűzték ki, mert szerintük a horrorrajongóknak megér ennyit az átélt borzongás. Az egyik licitáló már ki is szemelte magának, mert az exének szeretné adni ajándékba. Az a legenda bukkant fel a tükörről, hogy valakit megöltek előtte és emiatt van elátkozva, a halott lelke néha visszatér. Még annyit tettek hozzá, hogy néha eltűnnek dolgok a lakásból, például kulcsok és más apró tárgyak.

Szegény srácok már nagyon félnek, ezért akinek van vonzalma a paranormális dolgok iránt, segítsen rajtuk és vegye meg a tükröt. Az azért kicsit furcsa, hogy ha ennyire rettegnek, akkor miért nem dobják ki a szeméttelepre vagy törik össze valahol a semmi közepén. Inkább egy ügyes marketing trükknek tűnik, hogy megszabaduljanak egy megunt tárgytól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!