Nagyvilág

2012.12.14. 14:21

Biztos bejövök a csajnak, mert csóválja a farkát!

Ha Ön mindig is azon tűnődött, hogy miért nincs az embereknek farkuk, akkor ez a szerencsés napja, mert feltalálták!

Ha Ön mindig is azon tűnődött, hogy miért nincs az embereknek farkuk, akkor ez a szerencsés napja, mert feltalálták!Nyilván nagyon nyomós evolúciós okai vannak, hogy miért nincs farkunk. Másrészt ha belegondolunk, nagyon hasznos kis szerv. Egy új feltörekvő cég kifejlesztette az emberi farkat, ami ugyanolyan reakciókat képes adni, mint az állati. Mennyire praktikus lehet egy randin. Nem kell szavakba öntenünk érzéseinket, a farokcsóválás mindent elárul!

Az eszköz a szívritmus alapján érzékelni, hogy éppen milyen hangulatban vagyunk és e szerint reagál (csóválja magát). A cég szeretné bizonyítani, hogy valóban mindenre gondoltak, ezért rögtön négy színben dobnák piacra a terméket, hogy passzoljon az aktuális viseletünkhöz.

Előre is elnézést kérünk mindenkitől, hogy csak ilyen kevéssel karácsony előtt tudtunk beszámolni eme újító és nélkülözhetetlen lehetőségről és már látjuk magunk előtt, ahogy több ezer ember írja át a kívánságlistáját. Ön is szeretne farkat karácsonyra? Ez sajnos még nem fog összejönni, mert az ötlet egyelőre a Kickstarter nevű honlapon elérhető, ami arról híres, hogy bármilyen eszement ötletünkhöz gyűjthetünk kezdőtőkét, ha azt a tömeg megfelelőnek találja. Eddig 6,700 dollárt gyűjtöttek, de 60,000-re lenne szükség az induláshoz. Farokrajongók hajrá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!