Nagyvilág

2012.09.25. 15:01

A menyasszony végül a koszorúslányt választotta

A 29 éves Kerry már 3 férjt hagyott faképnél az oltárnál, most az egyik koszorúslánnyal próbálkozott. Úgy tűnik működik a dolog.

A 29 éves Kerry már 3 férjt hagyott faképnél az oltárnál, most az egyik koszorúslánnyal próbálkozott. Úgy tűnik működik a dolog.Legalábbis nem futamodott meg a lagzitól, ami három eset után már nagy szó. A szerencsétlen próbálkozások után rájött, hogy ő valójában nem is Mr., hanem Mrs. tökéletest kereste egész életében. Sarah is feltette neki nagy kérdést és igen mondott. A rokonok és barátok nagy megkönnyebülésére az esküvőn minden simán ment, kimondták a boldogító igent. Többen közülük már meg is fenyegették (persze csak viccből), hogy ők fogják végigvonszolni az oltárig, ha nem hajlandó eljönni. Három sikertelen próbálkozás után ez nem is csoda.

A választott menyasszony (vagy vőlegény...) helyzete is hasonló, de ott mindig ő volt az áldozat, több férfi is elhagyta őt, bár néhány hónap házasság után. Így együtt talán boldogok lesznek, amíg meg nem halnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!