Nagyvilág

2012.08.10. 15:02

Szellemet rögzített a biztonsági kamera

Egy brit család biztonsági kamerát szereltetett fel, de az nem betörőt, hanem egy gyerek szellemét vette fel.

Egy brit család biztonsági kamerát szereltetett fel, de az nem betörőt, hanem egy gyerek szellemét vette fel.A kamera vásárlásának az oka az volt, hogy a környéken több vandál is ólálkodott és minden ok nélkül rongáltak meg autókat. A család Volvójával is többször ez történt. Bár ezúttal nem történt káreset, a szomszéduk szólt, hogy elloptak pár kerti díszt és megkérte őket, hogy nézzék meg, látszik-e valami.

Amikor visszanézték a felvételeket, meglepve tapasztalták, hogy a videón egy kapucnik gyerek szelleme látható, amint épp átbukfencezik az autó elején.

A szellem olyan gyorsan tűnt el, ahogy jött, majd a szemközti járdán tűnt fel újra. Ezután oda-vissza repkedett az utcán. A feleség hisz abban, hogy egy szellem látszik a felvételen, míg a férj elég szkeptikus. Mivel kár nem esett az autóban, így feljelentést sem fognak tenni (egy szellem ellen nehéz is lenne).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!