Nagyvilág

2012.07.12. 13:18

Éjszakai őrjárat: vaddisznó "ellenőrzött" egy bankot Ausztriában

Bécs, 2012. július 12., csütörtök (MTI) - Vaddisznó tért be Ausztriában egy bankba éjnek évadján, majd miután mindent rendben talált, távozott.  

Bécs, 2012. július 12., csütörtök (MTI) - Vaddisznó tért be Ausztriában egy bankba éjnek évadján, majd miután mindent rendben talált, távozott.

 

Az eset a burgenlandi Bruckban történt. A pénzintézet zárva volt, ám az állat addig taszítgatta orrával az ajtaját, mígnem kinyílt, ő pedig betért. A bank biztonsági kameráinak felvétele alapján körbejárta a főhelyiséget, majd pedig ahogy jött, úgy távozott. Az ajtó mögötte magától becsukódott.

Másnap reggel egy takarító kezdte gyanítani, hogy éjszakai látogatója lehetett a banknak, mert igencsak mocskos volt az ajtó, bent pedig a padlón is akadtak szokatlan koszfoltok. Ezek után a személyzet megnézte a kamerák éji felvételeit, amelyek felfedték a "disznóságot".

"A pénzfiók közelében nincs erdő, a város központjában vagyunk. Műszaki embereink nem értik, miként juthatott be a vaddisznó, de úgy tűnik, addig nyomta és olyan erővel az ajtót, hogy az kinyílt, annak ellenére, hogy zárva volt. Az ajtó mindenesetre nem sérült meg. Teljes rejtély, ami történt" - idézte Josef Fuxot, a bank alkalmazottját az austriantimes.at című osztrák hírhonlap a http://austriantimes.at/news/General_News/2012-07-11/42864/Wild_boar_storms_bank_ netcímen.

 

 

kwr krp bku

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!