Nagyvilág

2008.10.15. 07:45

Meg akarta ölni két lányát és önmagát

<p>Anyagi gondjai miatt egy sepsiszentgyörgyi nő úgy döntött, hogy öngyilkos lesz és két lányát is magával viszi a halálba.</p>

Úgy tervezte, hogy a kicsikkel kezdi, ezért vasárnap este 9 óra körül négy darab  pirulát adott be 7 éves lányának, míg a 4 évesnek két darab kapszulát, majd várt.

Az éjszaka folyamán a nagyobb lány felébredt és panaszkodott az édesanyjának, hogy rosszul érzi magát. A nő ekkor döbbent rá szörnyű tettére és mindent elmondott a szüleinek.  A lányok nagymamája abban a pillanatban hívta a mentőket. A két lányt a sepsiszentgyörgyi kórházba szállították, ahol gyógyszermérgezést állapítottak meg, és jelenleg is orvosi felügyelet alatt állnak.

Édesanyjuk a pszichiátriai osztályra van beutalva. A rendőrséget az egészségügyi intézmény vezetősége értesítette a történtekről.
A nyomozás során kiderült, hogy a 29 éves K. Kinga két lányával a szüleinél lakott, nehéz anyagi körülmények között.
A Kovászna megyei Gyermekjogvédelmi Igazgatóság vizsgálatot indít az ügyben, állami gondozásba szeretnék helyeztetni a kiskorúakat.

- Erdon -
· Barátai szeme láttára zuhant le a hídról
·
Felakasztva találták meg a 8 éves kislányt
· Kettétörte saját kislánya gerincét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!