Nagyvilág

2008.10.21. 08:14

Hatalmas, nyomasztó keblek

<p>Anglia legnagyobb mellméretű nőjének elege van. Nem tud megfelelő méretű melltartót venni, szex közben is zavarja a melle, és kisbabáját sem tudta szoptatni. <dia width="900" height="700" alt="Donna 2008.10.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Donna_2008_10_21_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Donna 2008.10.21." /></a></dia></p>

Donna Jones döntött, bár a férfiak kedvelik a nagy melleket, neki elege van, „normális” méretűre kicsinyítteti kebleit.
Donna a News of the worldnek elmondta, hogy a legtöbb lány ölni tudna a nagyobb keblekért, de az ő mérete már túlzás. „A melleim súlyától állandóan fáj a hátam. Tönkreteszi az életemet ez a hatalmas méret, nem találok magamnak melltartót a boltokban, ami jól nézne ki, de tartaná is a mellem, a kisfiamat pedig nem mertem szoptatni, mert féltem, belefullad a melleimbe.”
A nő teljesen kétségbeesett: „Ha tudnám, hogy nem halok meg, saját magam kicsinyíteném meg egy ollóval is akár.

Donna nem tud futni, nem tud sportolni, még egy egyszerű családi kirándulást sem élvez hatalmas mellei miatt.
És a szexuális életével is problémák vannak: „ A melleim állandóan a férjem Kevin, és közém szorulnak. Teljesen úgy érzem, mintha hárman lennénk az ágyban, és ez szörnyű.”

Nézze meg a videót is!

Donna problémái már tini korában elkezdődtek, iskolatársai mutogattak rá, és csúfolták hirtelen nagyra nőtt keblei miatt. „ A fiúk állandóan fogdostak, majd nevetve elszaladtak. Fogadást kötöttek, ki tud meglesni” – meséli szomorúan.
2006 óta depressziós, gyógyszereket szed. A sebészek azt mondták neki, túl kövér egy műtéthez, így most igyekszik fogyni, hogy az orvosok segíteni tudjanak rajta.

- News of the world -

>
Szabadon himbálóznak Jodie óriásmellei!
Miről árulkodik a női mell mérete?
Levetkőzött a teniszsztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!