Nagyvilág

2008.09.01. 16:17

Brutális gyermekgyilkosság Ukrajnában

<p>Egy kukoricaföldön találták meg annak a 6 éves kislánynak a holttestét, aki előző este tűnt el otthonról az ukrajnai Dnyepropetrovszk megyében vasárnap. A gyereket megerőszakolták, majd agyonverték.</p>

Az Ukrajinszkije Novosztyi hírügynökség úgy tudja, hogy a Dnyepropetrovszk megyei krinicsanszki járási rendőrkapitányság ügyeletén a kislány édesanyja tett bejelentést, röviddel éjfél után arról, hogy hatéves kislánya előző délután játszani ment el otthonról, de még nem tért haza. Szülei és rokonai megpróbálták felkutatni, ám nem jártak sikerrel.

A rendőrség virradatkor kezdte meg a kutatást. Az eltűnt kislány otthonától fél kilométerre fekvő kukoricás átfésülése során egy gyermek holttestére bukkantak. Miután a szülők azonosították a kislányukat, a holttestét az illetékes törvényszéki kórbonctani intézetbe szállították.

Az orvosszakértői vizsgálat során kiderült, hogy a gyermek halálát koponyatörés okozta, amely egy kemény tárgy által rámért ütés okozott. Az is nyilvánvaló lett, hogy a kislányt előzőleg megerőszakolták.

A rendőrség még aznap elfogott egy 15 éves helyi fiút, aki beismerte a gyilkosságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!