Nagyvilág

2008.06.10. 12:45

Kizárólag csipsszel eteti édesanyja a 18 hónapos túlsúlyos kislányt

<p>Bár csak 18 hónapos, édesanyja „csak csipsz” diétájának köszönhetően pontosan annyit nyom, mint egy átlagos 4 éves.</p>

Annak ellenére, hogy házi – és gyermekorvosa, rokonai, barátai is számtalan alkalommal figyelmeztették ez a módszer Courtney egészsége szempontjából a lehető legveszélyesebb, melynek eredménye képen kislánya élete az átlagosnál sokkal rövidebb és számtalan betegséggel terhes lehet Boswell asszony mit sem törődik a figyelmeztetésekkel.

Elmondása szerint : “Courtney a csipszet szereti! Miért adnék neki mást ha egyszer ezt kívánja?”

Angela szerint a kislány teljesen jól van és pont olyan egészségesen nő majd fel, mint bármely más gyerek. “Mikor terhes voltam vele folyton csipszet és csoki öntetet kívántam és ettem, gondolom az sem volt véletlen.” - nyilatkozta.

Cortney jelenleg 13,5 kiló, ami csaknem 4 kilóval több, mint egy átlagos 18 hónapos csecsemő súlya.

Méretének köszönhetően a héten bekerül az angol ITV televízió Anglia legnagyobb csecsemője dokumentum sorozatba, mint elrettentő példa akinek egyhangú csipsz étrendjét édesanyja változatosság képen néha csokoládéval és Coca Colával igyekszik változatosabbá tenni.

Az ITV program táplálkozás szakértője szerint a helytelen étrenddel a kislány édesanyja már mostanra krónikus elhízással „fertőzte meg” kislányát, valamint a vitaminok és ásványi anyagok hiánya miatt valószínűleg számtalan krónikus betegséggel is igen fiatalon szembe kell néznie.

Forrás: 5perc.hu

  • Meghalt egy magyar katona Afganisztánban
  • "Megházasodsz, vagy kirúgunk!"
  • Bemászott a hároméves kisfiú a játékgépbe
  • A nap képei A nap képei 2008.06.09.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!