Nagyvilág

2008.06.17. 06:44

Felszippantott egy kutyát az utcaseprő autó

<p>Felszippantott egy kutyát az utcát tisztító jármű New Yorkban - közölte a BBC brit közszolgálati média internetes oldalán.</p>

Az eb rémült gazdája üres pórázzal a kezében rohant az autó után, de az állaton már nem tudtak segíteni. A köztisztasági vállalat szerint az állat halála "ritka és szerencsétlen" eset, a kutyatartó perelne.

Az 57 éves Robert Machin éppen befejezte két Boston terrierjének sétáltatását, amikor a köztisztasági vállalat járműve feltűnt. A férfi azt mondta, hirtelen megperdült a póráz rántásától, és még éppen látta, amint az autó kerek keféi beszippantják Ginger nevű kutyáját.

A férfi azt állítja, két és fél háztömb távolságon rohant a jármű után kiabálva. A sofőr végül megállította az autót és kiszállt, de csak az után kapcsolta ki a keféket, hogy a kutya gazdája odaért. Machin azt mondta, a kutyáit családtagnak tekinti.

A köztisztasági vállalat részvétét fejezte ki a kutya gazdájának és családjának, ugyanakkor hozzátették, hogy minden New York-inak oda kell figyelnie az állatok biztonságára, amikor az utcán sétáltatják őket. Ginger gazdája szerint az utcaseprő autó túl gyorsan közlekedett az utcán. Ezért azt tervezi, hogy ügyvédet fogad - mondta a férfi a New York Daily News amerikai napilapnak.

· A kisfiú csodálatos felépülése James White, a kis túlélő 2008. 06. 16.
· Pénisszel a hátán született
· Cserbenhagyásos gázolás Cserbenhagyók Connecicutban 2008.06.11.
· "Megházasodsz, vagy kirúgunk!"
· Hároméves kisfiú a játékgépben Játékgépbe mászott 2008.06.10.
· 17 éve csak Marsot eszik
· 16 csavaralátét szorult a péniszére
· Hétévesen 100 kiló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!