Nagyvilág

2008.06.17. 16:40

Apák napján végzett magával és két gyermekével

<p>A rendőrség szerint elgázosította magát és két kisgyerekét az a brit férfi, akinek terepjáróját a hétvégén Észak-Walesben találták meg a holttestekkel együtt. Állítólag félresiklott élete miatt bukott ki a kegyetlen apa. <dia width="900" height="700" alt="Apák napján végzett magával és két gyermekével 2008.06.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ap_k_napj_n_v_gzett_mag_val__s_k_t_gyermek_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Apák napján végzett magával és két gyermekével 2008.06.17." /></a></dia></p>

Brian Philcox elveszítette állását, és házassága is tönkrement - elkeseredésében pedig kegyetlen dolgot vitt véghez: a hétvégén autókázni vitte két 10 éven aluli kisgyerekét Észak-Walesbe, majd félreállt az autóval és rákötött egy tömlőt a kipufogóra.

A terepjáróra vasárnap délután bukkant rá a rendőrség: mind a 3 holttest a hátsó ülésen feküdt. A vizsgálatok szerint mindegyikük szénmonoxid mérgezésben halt meg.

  • Nézze meg a fotókat!
  • Az 53 éves biztonsági őr állítólag azt mondta az éppen válófélben lévő feleségének mielőtt elvitte volna a gyerekeket, hogy hagyott neki egy ajándékot. A rendőrség azt feltételezte, hogy robbanóanyagot rejtett el a 37 éves nő házában, de nem találtak robbanószerkezetet.

    Az 53 éves apa az angol karateszövetség elnöke volt, és a héten kellett volna megjelennie a bíróságon. Feleségétől ugyanis éppen vált, az asszony pedig igényt tartott a házra és a gyerekekre. A férfi állítólag folyamatosan arról panaszkodott ismerőseinek, hogy a válás miatt teljesen kikészült, mert elveszíti családját, házát és vagyonát.

    Az elkeseredett férfi szombaton vitte el 7 éves kislányát és 3 éves kisfiát kocsikázni. Az anya akkor hívta a rendőrséget, amikor a megbeszélt este 7 órára sem érkeztek vissza. A holttesteket vasárnap délután találták meg egy félreeső úton Észak-Walesben. Nagy-Britanniában éppen vasárnap tartották az apák napját.

    A férfi első felesége 1996-ban halt meg rákban. Miután diagnosztizálták a betegségét, a férj egy jótékonysági rendezvényt is szervezett, amiért közösségi díjat is kapott.

    Mostani feleségével 2000-ben házasodott össze. A nő állítólag sokat panaszkodott férjére, aki gyakran volt erőszakos, és sokszor megütötte kisfiát is - főképp ezért akart tőle elválni.

    Forrás: Inforadio, Daily Mail

  • Meghalt a Jurassic Park dinóinak alkotója
  • A nap képei  A nap képei 2008.06.16.
  • Agyonvertek egy idős asszonyt
  • Halálos munkabaleset az autópálya- építésen
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!