Nagyvilág

2008.05.02. 15:55

Fekete öves nagyi

<p>USA-Sokaknak a nyugdij a pihenést jelenti a kemény munkával eltöltött évizedek után.Van akinek éppen az ellenkezőjét.Jeannie O Connor 68 évesen iratkozott be az egyik oklahomai harcművészeti iskolába.</p>

Sokaknak a nyugdij a pihenést jelenti a kemény munkával eltöltött évizedek után. Nem úgy egy 73 éves oklahomai asszonynak, aki éppen az ellenkezőjét teszi.
Nem dolgozik, hanem harcművészeti sportot űz, méghozzá felső fokon.

Jeannie O Connor 68 évesen iratkozott be az egyik oklahomai harcművészeti iskolába.
Vitte magával a lányát és az unokáját is, mert úgy vélte, hogy együtt csinálhatnak valami mókásat. De a szórakozásból szenvedély lett.
Jeannie néni annyira belemerült a harcművészetekbe, hogy mára megkapta az első fekete övet. Az idős asszony azt mondta, hogy eltökélten dolgozik azért, hogy mire 85 éves lesz, 5 danos fekete öve legyen.

A Beavans harcművészeti iskolában mindenki csak mamának hívja.
A szupernagyi keményen edz kickboxban és a taekwondóban, amelyek állítása szerint sokat segítettek abban, hogy csontjai még idős korában is szilárdak maradjanak.

"A szivem rendben, a vérkeringésemnek kutyabaja, soha olyan elfoglalt nem voltam az életemben, mint most" - nyilatkozta a fekete öves amerikai nagymama.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!