Nagyvilág

2008.05.14. 12:10

Egy igazán peches nap - karambolozott, leégett a háza és megbüntették

<p>Rettenetes napot kellett végigszenvednie egy amerikai férfinak. Autójával frontálisan ütközött, rá pár percre háza lángokban állt, majd a kórházban egy büntetőcédulát kapott kézhez.</p>

A 42 éves Justin Hill valószínűleg örökre emlékezni fog arra a napra, amelyen szinte minden vagyona odalett. A tennessee-i Rock Island-en élő férfi hazafelé tartott este kocsijával, ám amikor a házuk mellett épp be akart fordulni, nekicsattant a szemből érkező autónak.

Felesége az ütközés zaját hallva kirohant a ház elé, eközben égve felejtette a gázt, melyen főzött.

Pár perccel később kigyulladt az épület, így az autóbaleset miatt a helyszínre érkező tűzoltók állhattak neki megfékezni a tüzet. A családi házban jelentős károk keletkeztek.

De ha mindez még nem lett volna elég, a férfit helikopterrel kórházba szállították, majd miután ellátták, el is engedték.

Épp csak átnyújtottak még neki egy közlekedési kihágásról szóló büntetőcédulát, melyet azért kapott, mert nem adta meg az elsőbbséget a kereszteződésben.
Forrás: Hírszerző

  • Rablás után a rendőrségre rohant
  • Nyilvánosságra hozták a titkos UFO- aktákat
  • Két holttestet rejtett a karácsonyi díszes doboz
  • Pucér tömeg reklámozta futball Eb- t
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!