Nagyvilág

2008.04.04. 18:30

A szexrabszolga-szerződés sem mentette meg a börtöntől

<p>Egy dán bíróság három év börtönre ítélt egy 24 éves férfit, aki szexrabszolgaként tartotta fogva volt barátnőjét egy ház pincéjében.</p>

A férfi azzal védekezett, hogy a nő egy szerződésben vállalta a szerepet, a bíróság azonban ezt nem fogadta el - jelentette pénteken a Ritzau dán hírügynökség.

A koppenhágai bíróság döntése szerint a meg nem nevezett férfi egy ravasz trükkel vette rá a nőt a szexrabszolgaságról szóló szerződés aláírására. A pár szakításuk után találkozott, hogy a nő alá tudjon írni néhány iratot, és a férfi azok közé csúsztatta be a "szerződést". A nő elmondta, hogy nem tűnt fel neki a kérdéses irat.

A férfi egy héttel később megjelent a nő lakásán, megkötözte, és egykori közös lakásukba vitte, ahol többször is megerőszakolta, majd a pincében hagyta egy vízvezetékhez kötözve. A nőnek végül sikerült kiszabadítani magát, és megszökött volt barátjától.

A hároméves börtönbüntetésre ítélt férfinak nagyjából 2,5 millió forintnak megfelelő összegű kártérítést is fizetnie kell a nőnek.

  • Belehalt a perverz szexbe
  • Hóemberszex
  • Biciklivel szexelt - 3 évett kapott a perverz
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!