Nagyvilág

2008.03.14. 10:18

Anime miatt halt meg az angol kisfiú

<p>Fejjel lefelé temettek be a homokba egy 10 éves angol kisfiút, Codey Portert barátai. Állítólag a kisfiú maga kérte ezt, egy rajzfilm hatására.</p>

A 10 éves kisfiú kedvenc anime figuráját akarta utánozni, ezért kérte meg barátait, hogy temessék be, fejjel lefelé a homokba. Azonban a másik öt fiú csak akkor vette észre, hogy baj van, amikor Codey már nem kapálózott tovább.

A fiúk eleinte azt hitték, csak viccből kapálózik Codey. Mire észrevették, hogy komoly a baj, és szóltak a házban tartozkodó felnőtteknek, a kisfiú légzése leállt, és valószínűleg súlyos agykárosodást szenvedett.

Mentőt hívtak, a felnőttek pedig megpróbálták újraéleszteni Codey-t. Először a közeli kórházba szállították a kisfiút, majd később helikopterrel vitték a Seattle-i kórházba. Azonban ott sem tudtak segíteni, a kisfiú meghalt.

Kép: abcnews.com

A "Naruto" nevű, kedvelt anime hőst szerette volna utánozni Codey, akinek fő képessége, hogy hatalma van a homok felett.
A rendőrség kihallgatta Codey barátait, akikkel együtt játszott, és a megyei seriff elmondása szerint tragikus baleset történt.

Forrás: abcnews.com

A Nauruturól

Naruto Kisimoto Maszasi mangája. Főhőse és névadója Uzumaki Naruto: egy harsány, hiperaktív nindzsa, aki megértésért és ismertségért küzd. Később anime is készült belőle.

A Naruto széleskörű szereplő-felhozattallal büszkélkedhet, melyek mindegyikének megvan a maga kidolgozott háttértörténete. A szereplők összetett személyiséggel rendelkeznek, melyeket a sorozatban megismerhetünk, az idő elteltével változásukat nyomonkövethetjük.

Forrás: wikipedia

További cikkek:

  • Anime, mint hétköznapi elem
  • Animék  Magyarországon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!