Nagyvilág

2007.12.30. 15:57

Tragikus véget ért a Big Brother szerb változata

<p>Belgrád - Azonnali hatállyal leállították a Big Brother szerb változatát, miután három szereplő szombaton meghalt egy autóbalesetben Belgrád közelében - jelentebbe be a műsor "Érzelem" nevű producer társasága vasárnap.</p>

A világszerte ismert valóság show történetében korábban még sosem fordult elő, hogy a sorozatnak idő előtt véget vetettek volna. A producerek közleménye szerint a szerb Big Brother hét másik szereplőjével adáson kívül, kamerák nélkül közölték a hírt, majd kiköltöztették őket a közös házból, a valóság show pedig véget ért.

A három szereplő azért ment ki a show-nak helyet adó házból, hogy a korábbi sorozat szereplőivel visszatérhessen szilveszter estére. Kocsijukkal azonban túl gyorsan vettek be egy kanyart, lesodródtak az útról, és az autóval fejreállva belestek egy folyóba. A kocsiban velük utazott egy negyedik utas is, aki ki tudta magát szabadítani a roncsok közül, és elrohant segítségéért. A három BB-szereplő (egy 24 éves lány, egy 24 éves fiú és egy másik 26 éves fiatalember) azonban meghalt, mire a tűzoltók és a mentők kiértek hozzájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!