Nádudvar hírei

2014.07.08. 19:27

Jobban van a tűzben megégett nádudvari fiú

Nádudvar - Hétfőn sertésbőrplasztikát végeztek azon a nádudvari fiatalemberen, aki saját házuk oltása közben sérült meg vasárnap hajnalban.

Nádudvar - Hétfőn sertésbőrplasztikát végeztek azon a nádudvari fiatalemberen, aki saját házuk oltása közben sérült meg vasárnap hajnalban.

Szerencsére már jobban van, bár messze még a gyógyulás – tudtuk meg édesanyjától, Erikától, aki másik fiával, Norberttel élt a lakhatatlanná vált házban. Richárdot a családja mellett munka- és csapattársai is támogatják, a 22 éves fiatalember ugyanis a nádudvari kézisek játékosa.

A tűzkárosult családnak a Napló, olvasóival közösen igyekszik segíteni. Eddig szép számmal érkezett ruhaadomány az asszonynak (a 190 centis, 45-ös lábú fiúknak még kevesebb). Bútorok, mosógép és mikró is szerepel a felajánlások között, ám a kiadások egyre tornyosulnak. Aki ebben tud segíteni, az a 11773384-01724853-as OTP-számlára küldött pénzzel teheti meg. Keresünk továbbá olyan vállalkozót, aki abban lenne partner, hogy a felajánlások eljuthassanak a családhoz. További információkért hívják Fabók Ágnes újságíró kollégánkat a 20/458-7812-es számon.

HBN


Nádudvar - Teljesen kiégett egy családi ház Nádudvaron vasárnap hajnalban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!