Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.23. 16:39

Zöldmunkára hívnak a tuzséri kertbarátokhoz

<p>Tuzsér - „Új technológiák és minőségi hazai fajták a magyar mezőgazdaságban” címmel az Enterprise Europe Network és a Primom Vállalkozásélénkítő Alapítvány koordinálásában zajló programsoprozat következő állomás Tuzsér lesz csütörtökön.</p>

„Új technológiák és minőségi hazai fajták a magyar mezőgazdaságban” címmel az Enterprise Europe Network és a Primom Vállalkozásélénkítő Alapítvány koordinálásában zajló programsorozat következő állomása Tuzséron lesz.

A házigazda helyi Nagy Sándor Kertbarát Klub szervezésében „Zöldmunkák a gyümölcsültetvényekben, korszerű növényvédelmi és növényápolási technológiák a minőségi almatermesztésben” címmel tartanak rendezvényt június 26-án 10 órától a Tuzséri Művelődési Házban (Lónyai kastély szárnya).

Az előadásokban a címben foglaltakon túl szó lesz üzletfejlesztésről, mikrohitelről, aktuális gyümölcstermesztői feladatokról, biostimulátorokról, meteorológiai előrejelző rendszerekről. A tanácskozás 14 órától kezdődő kertszemlével és gyakorlati zöldmetszési, hajtásválogatási bemutatóval zárul.

 

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!