Multimédia

2016.06.06. 13:17

Maximális dual élményt nyújt a világ legbiztonságosabb mobiltelefonja

Budapest - Las Vegasban a világ legbiztonságosabb okostelefonja a CES-díj nyertese.

Budapest - Las Vegasban a világ legbiztonságosabb okostelefonja a CES-díj nyertese.

Prémium külső. Titkosított felhasználói fiók. Programozható ujjlenyomat-olvasó. Hatalmas memória. A rózsaarany ele­ganciája az első dolog, amit észreveszel az 5,5” FHD kijelzőjű Coolpad MAX-on. A telefon a repülőgépeknél is használt keménységű eloxált gyöngyfúvású alumíniumburkolatával igazán elegáns és különleges külsejű (152 x 75.5 x 7.6 mm). A prémium kialakítást a 2.5D hajlított Gorilla glass 4 kijelző – speciális bevonat védi az ujjnyomoktól –, illetve a telefon hátlapján elhelyezkedő szupergyors ujjlenyomat-olvasó teszi teljessé.

Maximális tudás

A gyártó flagship modelljük, a Coolpad MAX hatalmas, 64GB belső memóriával rendelkezik – ami tovább bővíthető microSD kártyával –, így mindig veled lehet az összes videód, fotód és zenéd is. A Coolpad MAX octa-core Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952 processzorral és 4GB RAM memóriájával garantálja, hogy minden funkció könnyedén működjön, nem is szólva a 2800 mAh Li-ion akkumulátorról. A Coolpad MAX 4G LTE telefon VoLTE funkcióval (a készülék a 800Mhz-es frekvenciát nem kezeli, így egyes kelet-magyarországi településeken előfordulhat, hogy a 4G LTE szolgáltatás nem lesz elérhető), 5.1 Android (Lollipop) verzióval és Cool User Interface 8.0-val érkezik.

Akár öt ujjal

Használd a virtuális második telefonodat is ebben az okostelefonban. Lépj be titkosított fiókodba, ahol biztonságosan tárolhatod privát fotóidat, videóidat vagy dokumentumaidat, indíthatsz magánhívást, chatet vagy küldhetsz üzenetet. A magántárhely lehetővé teszi, hogy két különböző felhasználót regisztrálj a Coolpad MAXban. Használd ezt második Facebook, Twitter, Instagram, Skype, Viber, WhatsApp felhasználói fiókodhoz. Egyes applikációk telefonszámot kérnek a regisztrációhoz, ehhez aktív második mobiltelefonszámmal is rendelkezned kell. Programozd be az ujjlenyomat-olvasót akár öt ujjadra is különböző funkciókkal, mint például egy barátod hívása, azonnali fotó/selfie készítése, felvétel indítása hívás közben.

- kutyu.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!