Multimédia

2016.06.07. 11:19

High-tech a fodrászatban: az okostükör nem hazudik

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egy dél-koreai exkluzív fodrászszalon vendégei számára ez már maga a valóság.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egy dél-koreai exkluzív fodrászszalon vendégei számára ez már maga a valóság.

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy megunta a frizuráját, szeretett volna valami újat, de ötlete sem volt, milyen legyen.

Képzelje el, hogy a fodrász székébe ülve egy pillanat alatt kiválaszthatja a számára legideálisabb hajkölteményt vagy körülnézhet a legújabb hajtrendek között, ha inspirációra vágyik. Egy dél-koreai exkluzív szalon vendégei számára ez már valóság.

Mindent a vendégért

Mindenkinek van legalább egy frizurával kapcsolatos rémtörténete: gyerekkori pityergés a levágott tincsek láttán, esetleg egy helyrehozhatatlan hajszín vagy fazonkatasztrófa. A technológia abban is segít, hogy mindez a múlté legyen. Az elegáns Leekaja Hairbis szalon számos üzlettel rendelkezik Koreától Ausztrálián át egészen Amerikáig.

Most igazán különleges újításra vállalkoztak, hogy a vendégeknek még nagyobb élmény legyen a fodrásznál töltött idő. A Samsung speciális kijelzőket helyezett el az üzletekben, amelyek első ránézésre tükörnek tűnnek, de a vendégek valójában high-tech kijelzők előtt ülnek. A legújabb trendek és a legszebb színek egy érintésre megjelennek a képernyőn, így azonnal egy sci-fiben érezhetik magukat a szépülni vágyók, és könnyen kiválaszthatják álomfrizurájukat, valamint egy érintéssel számos hasznos információt is szerezhetnek.

Csak külföldön

Ha szeretne egy ilyen élmény részese lenni, egyelőre külföldre kell utaznia, de a jövőben talán kedvenc szalonjában is találkozhat ezzel a high-tech újítással.

- kutyu.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!