Multimédia

2013.02.23. 14:22

Már árulják a Ps4-et?

Sok kiskereskedő már most előrendelést vesz fel az új SONY játékkonzolra. A gond csak az, hogy még az ára sincs meg, sőt, még azt sem tudják hogy fog kinézni!

Sok kiskereskedő már most előrendelést vesz fel az új SONY játékkonzolra. A gond csak az, hogy még az ára sincs meg, sőt, még azt sem tudják hogy fog kinézni!Azt már tudjuk, hogy a Jézuska elhozhatja a várt gépet, de semmi többet. Előrendelést valóban szoktak felvenni a kereskedések, hiszen így ők is tisztább, előzetes képet kapnak a várható forgalomról, illetve a pénzhez is hamarabb hozzájutnak, kevesebb tőkét kell beforgatni. De ilyenkor?

Épphogy bejelentették, hogy lesz új PS, máris elkezdték felvenni a rendeléseket, pedig még azt sem tudják, hogy mennyibe fog kerülni. Ön fizetne olyan termékért, amit majd csak 10 hónap múlva fog megkapni és azt sem tudja, hogy milyen lesz? Nyilván a fanatikusoknak teljesen mindegy, úgyis megvennék és így legalább előre biztosítják, hogy elsők között nyúzhatják a PS4-et. Míg mások a hóban és fagyban állnak érte sorba, ők már rég végigtolták a .... mit is? Hiszen még játékcímeket sem tudunk!

Íme egy példa az őrületre: http://www.gamestop.com/ps4. Ja és természetesen megjelentek a lájkolós, megosztós marhaságok is, ahol egy Ps4-et fognak majd kisorsolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!