Multimédia

2013.01.03. 07:48

Szinglik figyelem, indul a randiszezon!

2013-ban is sokan reménykednek abban, hogy rátalálnak a nagy Ő-re és aktívan fogják keresni, az biztos.

2013-ban is sokan reménykednek abban, hogy rátalálnak a nagy Ő-re és aktívan fogják keresni, az biztos. Grant Langston, az eHarmony ügyvezetője nyilatkozta, hogy minden évben megugrik a regisztrációk száma a randioldalakon Karácsony és Szilveszter napján. Ez a növekedés egészen Valentin napig tart. Ez tehát a főszezon. Akinek még nincs párja, annak annyit tudunk tanácsolni, hogy mindent bele, most van a legnagyobb esélye, hogy párt találjon.

A Match.com amerikai randis portál felmérése szerint a regisztrált tagok közül 64% újévi fogadalma az volt, hogy megtalálja szerelmét. És ne feledjük, manapság 5-ből 1 kapcsolat, az interneten kezdődik! 2012. január 2-án ugyanezen a portálon 55%-os ugrást mértek a regisztrációkban. Idei adat még nincs, de feltehetőleg hasonló statisztika születne.

Azonban, ahogy Dr. Helen Fisher magyarázza, nem csak az újévi fogadalom vezérli az embereket új kapcsolatok kialakítására. A karácsony az ünneplésről és az újjászületésről szól. Korábban a legrövidebb napot ünnepelték (december 21), ez alakult át Karácsonnyá. Velünk együtt tehát a Nap is újjászületett és az emberek számba vették, hogy mi az, ami még hiányzik az életükből, mire vágynak igazán. Ilyenkor mindenkiben ösztönszerűen feltámad a vágy, hogy ezeket a hiányosságokat pótolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!