Multimédia

2012.09.13. 08:23

Mit kell tudni az iPhone 5-ről?

A Samsung perelni fog? Milyen volt a prezentáció Steve Jobs nélkül? Van benne egyáltalán valami új? És még sok megválaszolt kérdés!

A Samsung perelni fog? Milyen volt a prezentáció Steve Jobs nélkül? Van benne egyáltalán valami új? És még sok megválaszolt kérdés!Az új okostelefon megszállta a médiát a tegnapi bemutatása óta. Már hónapok óta megy a találgatás, hogy milyen lesz és most végre hivatalos fotókon vagy videókon is megtekinthetjük a csodát. Rengeteg kérdés is felmerült a felhasználókban, ezeket fogjuk most elemezni.

Perelni fog a Samsung? Minden bizonnyal. Manapság ha egy dolgozó az utcán dobja el a rágót, a konkurencia perre viszi a dolgot. Az új telefonban az LTE kompatibilitás miatt várható újabb perhullám az Apple és a Samsung között.

A prezentálók divatot teremtettek. Vagy felháborodást? Kidobott ingben léptek egytől egyig a színpadra. Ez lenne az új Apple védjegy? Mondjuk a fekete garbó / tornacipő kombináció sem volt elegánsabb.

Milyen újítások vannak? Nagyobb kijelző, LTE kapcsolat, változott a hálózati csatlakozó, a készülék mindössze 7,6 mm vastag, A6 chip van benne, új designt kapott a fülhallgató, fejlesztették a kamerát (8M panoráma funkcióval), új Siri.

A szakújságírók egyébként teljesen elégedettek az új Apple termékkel. Tekintse meg az alábbi videót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!