Multimédia

2012.09.20. 09:11

Fizetne dupla árat egy iPhone 5-ért?

Miután az Apple 2 millió darabot eladott egy nap alatt, a készletei kiürültek. Tehát aki most szeretne telefont, annak két lehetősége van.

Miután az Apple 2 millió darabot eladott egy nap alatt, a készletei kiürültek. Tehát aki most szeretne telefont, annak két lehetősége van. Az egyik (ésszerűbb) döntés, hogy vár rá még egy hónapot. Aki viszont nem tud nélküle élni, az megvásárolhatja üzérektől az eBay-en. Vigyázat: az árak röhejesek!

Egy 64 GB-os modellt 1625 dollárért kínálnak. Ez körülbelül az eredeti kiskereskedelmi ár (849 dollár) kétszerese. A kisebb kapacitású változatok is ugyanilyen abnormális áron vihetők el. Néhány fanatikus már elkezdte a végtelen licit háborút, ezekbe nem is érdemes bekapcsolódni, mert csak rosszul jöhetünk ki belül.

Aki leleményes volt és az elsők között megkapja a mobilt, annak azt javasoljuk, hogy most adja el! Később kettőt is vehet az eladási árból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!