Multimédia

2012.09.19. 08:24

Ez lenne az iPad Mini? - Videó!

Az állítólagos iPad Miniről készült felvételek tegnap árasztották el a weboldalakat. Elsőként egy kínai portál közölte azokat.

Az állítólagos iPad Miniről készült felvételek tegnap árasztották el a weboldalakat. Elsőként egy kínai portál közölte azokat.A felvételek alapján a hátlap borítása alumínium, akárcsak a hagyományos változaté. A csatlakozója viszont a már most sok fejfájást okozó Lightning változat. Tényleg csak a mérte változott, hiszen elől ugyanaz a fekete borítás található (nyilván később nagy szenzációként kiadják majd a fehéret), illetve elől-hátul kamera.

A ki zenehallgatásra használná, annak jó hírünk van, ugyanis ebben két hangszóró lesz, ami pont kétszer annyi, mint a nagy kiadásban. A hivatalos kiadásig még biztosan találkozunk jó néhány kiszivárgott képpel, de ezek valóságtartalma mindig megkérdőjelezendő. Az iPhone 5 kapcsán merült fel eddig a legtöbb találgatás, most ugyanez a folyamat várható az iPad Mini megjelenéséig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!