Multimédia

2012.08.28. 09:18

Bemutatjuk a Facebook legidősebb felhasználóját

Jelenleg 955 millió aktív felhasználó van a közösségi oldalon. A többségük tini vagy a 20-as éveiben járó fiatal. A leggyorsabban azonban az 55 év fölötti hölgyek száma nő.

Jelenleg 955 millió aktív felhasználó van a közösségi oldalon. A többségük tini vagy a 20-as éveiben járó fiatal. A leggyorsabban azonban az 55 év fölötti hölgyek száma nő.Köztük van Florence Detlor is, aki 101 éves és ezzel hivatalosan is a Facebook legidősebb felhasználója. A cég meghívta a központjába is, ahol találkozott több vezetővel, köztük az alapító Mark Zuckerberggel is. Mellesleg Mark elég fiatal ahhoz, hogy a hölgy ükunokája legyen. 

A látogatásról csak úgy záporoztak a Facebookon a közös fotók és megosztások. A fent látható fotót több mint 5000-en lájkolták (eddig). Több kommentelő megjegyezte, hogy neki 102 vagy 103 éves nagymamája van. Mivel ők nem használják az oldalt, ezért nem jogosultak erre a címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!