Multimédia

2007.12.12. 09:11

Letölthető a Windows XP SP3 tesztverziója!

<p>Az ígéreteknek megfelelően megérkezett az Office 2007 első szervizcsomagja is. Tegnap reggel kettő várva várt frissítést tett közzés a Microsoft. Nézze meg, töltse le, de óvatosan telepítse őket!</p>

A Microsoft kissé meglepő módon először a Windows  XP harmadik javítócsomag- jának publikusan is kipróbálható RC változatát tette elérhetővé a várva várt VistaSP1RC helyett. Búslakodni azonban nem érdemes, ez a lépés ismét azt jelzi, hogy az előző generációs Windows következő mérföldkövének számító Service Pack 3 is a tervezett ütemben készül.

További jó hír, hogy az Office 2007-es irodai programcsomag számára is megjelent az első "pakk", mellyel még hatékonyabbá, gyorsabbá válhat a munka, feltéve, ha megszoktuk az új kezelőfelületet.

Figyelmesen telepítsük!
Az SP3  RC1-et ne telepítsük éles rendszerre, mert könnyen galibát okozhat! A telepítő ráadásul nem ismeri a magyar nyelvet, ezért ne is próbálkozzunk anyanyelvünkön kommunikáló rendszerünkre feltelepíteni!

A frissítéseket innen töltheti le:

  • Windows XP Service Pack 3 RC 1 [ 336,1 MB ]
  • Office 2007 Service Pack 1 magyar [ 225,7 MB ]
  • A mai hajnal is tartogatott meglepetést
    Az XP és Office 2007 szervizcsomagjai után a Microsoft elérhetővé tette a Windows Vista első javítócsomagjának kiadás előtti, a nagyérdeműnek szánt változatát. A telepítést két módon tehetjük meg, a különálló telepítőkészlet mellett a Windows Update szolgáltatását is használhatjuk az SP1 telepítéséhez.

    A lassabb internet hozzáféréssel rendelkező felhasználók inkább ez utóbbit próbálják, a teljes, 36 nyelves készlet ugyanis 500 MB feletti mérettel bír.

    Az XP SP3-hoz hasonlóan ez is egy tesztverzió, azaz hiába a véglegeshez közeli állapot, legyünk résen a telepítést követően!

    A Vista frissítéseket innen töltheti le:

  • Windows Vista SP1 RC letöltése a Windows Update segítségével [ 348 KB ]
  • Windows Vista SP1 RC letöltése a Microsoft Letöltő központból [ 550 MB ]
  • Forrás: Hoc.hu

    Még több multimédia:

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!