mozi

2018.10.30. 16:07

Főszerepben a debreceni tehetség az új magyar tévésorozatban

Budapest, Debrecen - Főszerepet kapott a fiatal, Debrecenben nevelkedett tehetség.

Budapest, Debrecen - Főszerepet kapott a fiatal, Debrecenben nevelkedett tehetség.

A 31 éves debreceni Klem Viktort számos szuperprodukcióban láthatta már a nagyközönség. A kissé lázadó külsejű fiatal az Ady Endre Gimnázium dráma szakos tanulója volt, ahonnan útja egyenesen Budapestre, a Színház- és Filmművészeti Egyetemre vezetett. Viktor a legjobbaktól tanult, ugyanis az egyetemen az osztályvezető tanárai Marton László és Hegedűs D. Géza voltak, emellett Trokán Nórával és a Kincsem című film női főszereplőjével, Petrik Andreával végzett egy osztályban. Tehetségét először a pesti Radnóti Színház színpadán mutatta meg, majd 2013-tól szabadúszó színészként dolgozott más színházaknál.

Első televíziós szereplése A mindenből csak egy van című szituációs komédiasorozatban a pincér szerepe volt, eközben felkérték a Hacktion – Újratöltve című magyar akciófilm-sorozatban egy nyomozó megformálásra, de láthatták a nézők A mi kis falunk vagy a Csak színház és más semmi című heti szériákban. Ám a legemlékezetesebb szerepe A Viszkis című, igaz történet alapján készült, Antal Nimród rendezte magyar akciófilm, melyben Bota Gézát, a Viszkis társát játszotta.

Az A La Carte-ban

Tavasszal a Viasat3-on saját gyártású sorozat kerül a képernyőre A La Carte címen. A főbb szereplők között Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia és Klem Viktor is szerepel majd a Herendi Gábor rendezte epizódokban. A teljesen magyar ötleten alapuló, tízepizódos drámasorozat forgatási munkálatai már javában zajlanak, melynek forgatókönyve Rudolf Péter, Búss Gábor Olivér, Trunkó Bence és Divinyi Réka írói közreműködésével készült. Kíváncsian várjuk, Klem Viktor milyen karakter bőrébe bújik a sorozatban.

ND


[related-post post_id="4028211"]

[related-post post_id="4030391"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!