Sport

2016.12.05. 06:43

Fontos siker: az Újváros nyerte meg a Kisvárda elleni rangadót

Balmazújváros - Fekete gólja döntötte el a meccset, a Feczkó-legények ismét a második helyen.

Balmazújváros - Fekete gólja döntötte el a meccset, a Feczkó-legények ismét a második helyen.

Ködbe borult az ország északkeleti csücske és a hőmérséklet sem emelkedett fagypont fölé, így aztán nem a legideálisabb körülmények várták az NB II-es rangadó résztvevőit Kisvárdán.

Fekete ismét betalált

A meccset második helyen kezdő várdaiak támadólag léptek fel az eggyel mögöttük álló Balmazújvárossal szemben, de a vendégek is megindultak, ha volt rá lehetőségük. Az első félórában nagy hazai helyzetek maradtak ki: Lucas szerezhette volna az első gólt, de közeli lövése után Horváth védett, miként Cseri nagy szólóját követően is, amikor leszedte a labdát a támadó lábáról. Gosztonyi, Erős és Vári távoli próbálkozásai is gólt ígértek, amikor pedig hibázott az újvárosi kapus, akkor Fodor lövése után Kiss a gólvonalról mentett.

Hiába a sok hazai ziccer, a hajdú-bihariak jutottak előnyhöz, Fekete szerzett vezetést a csapatának a 34. percben.

A félidő végén tíz emberre fogyatkoztak a kisvárdaiak, Grumicsnak könyöklésért egyből a pirosat mutatta fel a játékvezető.

Fordulás után nyomott a házigazda, de hiába, Feczkó Tamás együttese pedig nagyon taktikusan játszva tartotta előnyét, és meg is nyerte a találkozót 1–0-ra. Sikerével a Balmaz ismét a tabella második helyén áll.

HBN, KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!