Miskolc hírei

2013.02.18. 08:58

2013-ban is elstartol a BOON gokartbajnokság

Elkezdődött a 2013-as év és az új év új versenysorozatot jelent, komolyabb díjazással és szervezéssel. Szeretnénk ismét a figyelmetekbe ajánlani az új néven a régi gokartozási lehetőséget, a MiskolcKart24-et!

Elkezdődött a 2013-as év és az új év új versenysorozatot jelent, komolyabb díjazással és szervezéssel. Szeretnénk ismét a figyelmetekbe ajánlani az új néven a régi gokartozási lehetőséget, a MiskolcKart24-et!

Kedves Versenyzők!

Az időjárás javulásával az elmaradt 2. forduló új időpontja 2013. MÁRCIUS 24. VASÁRNAP! A futamok kezdési időpontjai nem változnak. Várunk benneteket szeretettel!

Gokart Aréna Miskolc csapata

 

2013. március 17-én vasárnap Miskolcon ismét kiépítjük a szuper gokart-pályát, új és élvezetesebb időméréssel! Vasárnap reggeltől estig több versenyt szervezünk, melynek lényege az önfeledt gokartozás és természetesen minél több pont megszerzése a versenysorozatban!

Azon a napon csapatban és egyéniben fogunk versenyeket szervezni a már megszokott módon: 4 órás és 2 órás csapatversenyek, egyéniben új típusú 24 perces verseny kerül lebonyolításra. Az egyes kategóriák kezdési időpontjai:

Minden kategória csak akkor kerül megrendezésre, ha 5 csapat nevez be a küzdelmekre.

A csapatok cserélik egymás között a gokartokat, mindenki megy mindegyik gokarttal. A MiskolcKart24 versenysorozaton a Gokart Aréna Miskolc kifejezetten versenyekre beszerzett gokartjai mennek, melyek a visszajelzések alapján mindenkinek elnyerték a tetszését és fantasztikus vezetési élményt nyújtottak!

A mostani fordulóban a leggyorsabb kör lesz a verseny alapja. Minden kategóriában 30 percenként kötelező gokartokat cserélni és minden csapat egyszerre cserél, és MINDEN CSAPAT LEGOKARTOZZA A 4 VAGY A 2 ÓRÁT!!!

Terveink szerint már az új időmérő rendszer fogja segíteni a verseny lebonyolítását!

A pálya felülete miatt továbbra is csak olyan vendégeknek javasoljuk ezt a lehetőséget, akik minimum 16 évesek és rendelkeznek vezetési vagy gokartozási tapasztalattal, kultúráltan és jól vezetnek!

Továbbra is kivételes élményben lesz részetek!

A versenyen való részvétel díja, és amit tartalmaz:

Az egyéni verseny 5.000,- Ft/fő/24 perc.1 darab névre szóló oklevelet,

a dobogós versenyzők érmet vehetnek át,

1 üveg pezsgőt kap ajándékba minden dobogón végzett versenyző.

4-6. helyezettek és a 3 legóvatosabb versenyző meglepetés ajándékban részesül.

A korábbi tapasztalatok alapján a nevezéskor 5.000,- Ft befizetésével tudjuk a nevezéseket elfogadni, mert tavaly maradt el verseny meg nem jelent csapatok miatt.

2013-ban elindítjuk az egész éves versenysorozatot Miskolcon is. Terveink szerint 10 futamból áll a versenysorozat, és minden futam eltérő lesz a többitől. Tervezett időpontok:

1. Futam: Február 24.

2. Futam: Március 17.

3. Futam: Április 27-28.

4. Futam: Május 25-26.

5. Futam: Június 22-23.

6. Futam: Július 20-21.

7. Futam: Augusztus 24-25.

8. Futam: Szeptember 21-22.

9. Futam: Október 27.

10. Futam: November 24.

A futamokon szerzett pontok alapján kialakuló pontversenyben a legjobb csapatokat és egyéni versenyzőket díjazzuk! A pontozással kapcsolatban további információ a facebook/AgriaKart24 oldalon található az egri verseny állásáról. A 4 órás és 2 órás csapatversenyben év végén az első 3-3 helyezett csapatot, illetve az egyéni versenysorozatban az első 8 helyen végző versenyzőket a Gokart Aréna Miskolc saját költségén benevezi egy nemzetközi pályán lebonyolított „Race of Champions” versenyre!!!

Egy szó mint száz, szeretnénk ha eljönnétek 2013-ban is a MiskolcKart24 versenyeire!

Várom kérdéseiteket, üdvözlettel:

Bereczki Norbert

Főszervező

Tel: 20/329-4848

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!