Magyarország

2008.04.11. 11:18

Saját gyermekével is fajtalankodott

<p>Eljárás indult egy ecsédi férfi ellen, akiről 14 éves lánya azt állította, hogy harmadikos kora óta szexuálisan zaklatta. A lány szerint az apja nem csak őt, hanem barátnőit is megerőszakolta.</p>

Táncot tanított a kislányoknak az ecsédi férfi, aki azzal gyanúsítanak, hogy fajtalankodott 14 éves kislányával. A 36 éves férfi éveken át molesztálta a lányát és hat másik gyereket is. Az eset akkor derült ki, amikor a saját lánya két nappal ezelőtt elszökött otthonról, és mikor a rendőrség megtalálta, bevallotta, miért nem akar hazamenni. A férfit őrizetbe vették, de tagad. Akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

A kislányt az apja az utóbbi időben egyedül nevelte az ecsédi házban. A gyerek azt vallotta, az apja tíz éves kora óta folyamatosan szexuálisan zaklatta. Most, hogy ez kiderült, további hat kislány vallotta, hogy a férfi fajtalankodott velük.

Soltész Bálint, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta, az igazságügyi pszichológus szakértő elsődleges szakvéleménye megerősítette a kislányok által elmondottakat, mert életszerűen adták elő, tehát feltehetően elkövették velük szemben a bűncselekményt, amit a férfi egyébként tagad.

A szomszédok szerint a faluban mindenki jóban volt a 36 éves, közvetlen férfival, aki amatőr énekesként nagy népszerűségnek örvendett a településen. Népdalokat énekelt május 1-én, falunapkor, szüreti bálokon, és táncosokat vett maga mellé, akiket énekelni, meg táncolni tanított.

A táncórák a művelődési házban zajlottak, többségében általános iskolás lányokkal. A férfi a lányokkal általában ismerősei lakásán találkozott, de a vallomások szerint volt olyan is, hogy a helyi temetőbe csábított egy akkor 13 éves kislányt.

A lányok közül többen a helyi iskolába jártak, van, aki azóta végzett. A férfi lányát átíratták a szomszéd faluba. Az iskolában sem az igazgató, sem a gyermekjóléti szolgálat képviselője nem akart nyilatkozni.

  • Késes beteget ártalmatlanítottak
  • Modellügynökségnek álcázta a lánykereskedelmet
  • 18 évet kapott a 98 éves asszony gyilkosa Szegeden
  • Magyarország veszélyesebb mint, Afrika?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!