Sport

2016.10.23. 16:52

Vívó-vk - Nyolcadik a női párbajtőrcsapat Tallinnban

Budapest/Tallinn - A nyolcadik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat az észtországi világkupaversenyen, Tallinnban.

Budapest/Tallinn - A nyolcadik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat az észtországi világkupaversenyen, Tallinnban.

A Budai Dorina, Bohus Réka, Várnai Vivien, Mihály Kata összeállítású együttes a 32-es táblán 45-25-re verte a törököket, majd 40-39-re az amerikaiakat - a verseny honlapja alapján. A negyeddöntőben szoros mérkőzésen 21-18-re kikapott a későbbi aranyérmes észtektől, majd 45-39-es vereséget szenvedett a németektől, végül pedig 45-30-ra alulmaradt a dél-koreaiakkal szemben. Az észtek és a németek elleni mérkőzés az utolsó asszóban dőlt el.

A vk-viadalon 21 csapat indult.

Az egy nappal korábban véget ért egyéni versenyben Várnai Vivien szerepelt a legeredményesebben, 21. lett a 177 fős mezőnyben.

A kairói férfi tőr világkupán 13. lett a magyar csapat. Egyéniben Dósa Dániel végzett a legelőkelőbb helyen, Várnaihoz hasonlóan 21. lett.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!