Megújulhat a Zsibogó az idén

Akt.:
Megújulhat a Zsibogó az idén
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Sár és tócsák fogadták az esős időszakot követően a Vágóhíd utcai Zsibogóba látogató anyát és lányát. Szerintük a régi állatvásár előtti parkoló területén a legrosszabb, ahol az autóból kiszállóknak azonnal sáros lesz a cipője. A Zsibogóban sem sokkal jobb a helyzet.

A Debreceni Közterület Felügyelet a használtcikk piac üzemeltetője, hosszú távon fenn kívánja tartani a piacot, s anyagi lehetőségeihez képest fejleszteni is akarja. Szándékuk szerint 2016. első félévében a burkolati hibákat, egyenetlenségeket kijavítják – közölte a polgármesteri hivatal.

Fotó: Molnár Péter Fotó: Molnár Péter ©

A használtcikk piac rendelkezik csapadékvíz-elvezető rendszerrel, a sorok között van vízelvezető csatorna. A terület a piac hátsó része felé lejt, ahol a víz a csatornahálózatba folyik.

Nézegessen régi, fekete-fehér fotókat a Zsibiről itt!

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
További hírek a Hajdú-Bihar kategóriából


hirdetés