Sport

2018.04.10. 16:36

A Campus Fesztivál is tesz a gyermekklinikáért

Debrecen - A Campus Fesztivál szervezői is elkötelezettek a DVSC játékosa által kihirdetett jótékonysági akció mellett.

Debrecen - A Campus Fesztivál szervezői is elkötelezettek a DVSC játékosa által kihirdetett jótékonysági akció mellett.

A debreceni rendezvény szervezői nemcsak a jó nézőszámban és a programok sikerében érdekeltek, de abban is, hogy segíthessenek másokon. Az elmúlt években mindig kiálltak valamilyen fontos és jó ügy mellett, amelyeket anyagilag is támogattak az elmúlt 11 év során. Így nem volt kérdés, hogy csatlakoznak Tőzsér Dániel, a DVSC játékosának felajánlásához.

A Campus Fesztivál szervezői egymillió forintot adományoznak a Debreceni Egyetem gyermekklinikájának, amennyiben telt ház lesz szombaton a Debrecen-Ferencváros mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban. A felajánlástól azt remélik a kezdeményezők, hogy plusz motivációt jelent majd a szurkolóknak, érdeklődőknek hogy kilátogassanak a meccsre, és saját szórakozásuk közben hozzájáruljanak a beteg gyerekek gyógyításához. Bíznak abban is, hogy más cégek és szervezetek is csatlakoznak felajánlásaikkal az akcióhoz, akár olyan módon, hogy dolgozóik között szervezik az esemény meglátogatását!

Tegyünk együtt a gyerekekért, mutassuk meg erőnket! Hajrá Debrecen!


[related-post post_id="3823090"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!