Megkérdeztük: Drága városnak tartja-e Debrecent?

Donkó Péter
Donkó Péter
Debrecen – Donkó Péter szerint összességében nem drága város, a belvárosi részek persze nem olyan olcsók. – Kocsival nem közlekedem, a tömegközlekedési bérletek ára Budapesthez viszonyítva hasonló, ez lehetne egy kicsit olcsóbb – válaszolta.

– Nem gondolom drágának, bár az albérlet lehetne olcsóbb. Szórakozni nem nagyon járok, de úgy gondolom, meg lehet találni a jobb árú helyeket – mondta Ajtai Róbert.

Ajtai Róbert Ajtai Róbert ©

– Változó, a szórakozóhelyek a belvárosban drágábbak, de sok egyéb lehetőség van, ahol kedvezőbb áron lehet eltölteni a szabadidőt. Budapesthez képest lényegesen olcsóbb itt az élet, a parkolás is sokkal kedvezőbb – válaszolta Mándli Kristóf.

Mándli Kristóf Mándli Kristóf ©

– Budapesthez képest sokkal szimpatikusabbak itt az árak, akár szórakozóhelyeken, akár élelmiszerboltokban. Szerintem albérletet is megfizethető áron fogok találni – vélekedett Kun András.

Kun András Kun András ©

Fekésházi Mirjam szerint a parkolás sokkal drágább – Hajdúszoboszlóhoz viszonyítva. – Sok a sportolási, szórakozási lehetőség, mindezek kedvező áron – tette hozzá.

Fekésházi Mirjam Fekésházi Mirjam ©

– Étkezés és szórakozás szempontjából rengeteg lehetőség van Debrecenben jó áron, most is éppen egy kávézóba tartok, ahol kedvező áron tudok kávézni – válaszolta Topány Brigitta.

Topány Brigitta Topány Brigitta ©

HBN-Vass Kata|Fotók: Matey István


Túl drágán parkolunk Debrecenben?
Debrecen – Ismét fellángolt a vita a Napló Agóra fórumán a debreceni parkolási tarifákról.