Magyarország

2019.01.24. 11:28

A mélabús téli napok ellenszere az új sláger

Budapest - A szám egy párkapcsolat legizgalmasabb szakaszát, az ismerkedést írja le.

Budapest - A szám egy párkapcsolat legizgalmasabb szakaszát, az ismerkedést írja le.

Dallos Bogi első lemeze másfél éve jelent meg. A fiatal énekesnő a 2018-as évet a műsorvezetői tevékenységeinek és a háttérmunkának szentelte elsősorban. Ennek első gyümölcse a most megjelenő, „Legszebb Péntek” című dala, amely kiváló ellenszer a téli depresszió ellen is – olvasható a petofilive.hu oldalon.

Új fejezet

Az új dal az elmúlt időszak kreatív termése, s az első lemezhez hasonlóan pozitív hangulattal bír. – Engem ez a dal arra az időszakra emlékeztet, amikor Budapestre költöztem, és egy új fejezetet nyitottam életemben. A szám egy párkapcsolat legizgalmasabb szakaszát, az ismerkedést írja le, amikor az esetleges akadályok ellenére minden időtöket együtt szeretnétek tölteni.

A klipben ez a történet egy íróasztalon elevenedik meg. A szöveg egyik kulcsmondata a „Nem kell más, csakis egymás”, amelyet nem csak szerelmi szinteken lehet értelmezni. Ebben az elhidegült világban még mindig az a legfontosabb, hogy megőrizzük és megbecsüljük azokat az embereket az életünkben, akikre számíthatunk – mesélte Bogi. Tariska Szabolccsal és Kedves Péterrel szerezte a friss dalt, s P. Szabó Péter rendezett hozzá klipet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!