Magyarország

2018.10.30. 12:00

Előadás közben vitte el a mentő Kálloy Molnár Pétert

Budapest - A színészhez a Budapesti Operettszínház vasárnapi előadásának szünetében hívtak segítséget.

Budapest - A színészhez a Budapesti Operettszínház vasárnapi előadásának szünetében hívtak segítséget.

Rohammentővel szállították el előadás közben Kálloy Molnár Pétert vasárnap a Budapesti Operettszínházból - írja a BorsOnline. A lap szerint a 48 éves komikus-színész aznap kétszer is színpadra állt volna a nagy sikerű Lehár Fe­renc-nagyoperettben, a Luxemburg grófjában, de a zenés előadás matinéjának második felvonásán már nem tudott részt venni.

A színfalak mögött azonnal kezelésbe vették: perceken belül szakszerű ellátásban részesítettek őt a mentők, és rögtön kórházba szállították. A rosszullét okáról nincsenek pontos információk, meg nem erősített hírek szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott a színész - olvasható a BorsOnline cikkében.

Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek. Nagyon izgulok érte, remélem, semmi komolyabb baja nem lesz”

– mondta a lapnak a darab egyik szereplője.

A Debrecenhez is kötődő színésszel tavaly júliusban beszélgettünk, az interjú itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!