Magyarország

2018.01.29. 14:30

Van élet a Búzadarán túl, itt a videós bizonyíték!

Debrecen - Akik azt gondolták, hogy a nyári Búzadara-hisztéria után Debrecenben nem tűnnek fel újabb afrikai tehetségek, azok bizony nagyon tévedtek.

Debrecen - Akik azt gondolták, hogy a nyári Búzadara-hisztéria után Debrecenben nem tűnnek fel újabb afrikai tehetségek, azok bizony nagyon tévedtek.

Aki átaludta volna az elmúlt esztendőt, annak felidézzük, hogy futótűzként tarolta le a teljes hazai online ugart két afrikai fiatalember szerzeménye, akik dalba foglalták a búzadarához fűződő sajátos viszonyukat. Dubem K és T-boy Simple annak idején portálunknak is nyilatkoztak arról, hogy mégis hogyan jut eszébe valakinek egy teljesen hétköznapi alapanyagról romantikus dalt írni, illetve miként lehet pár nap alatt milliós letöltést produkálni.

[related-post post_id="3564909"]

Nem kellett sokat várnunk, hogy az egyetemről újabb fekete csillagok tűnjenek fel Debrecen egén, hiszen hétfő délelőtt három fiatalra figyelhettek fel a járókelők, akik táncos klipet forgattak éppen a Nagytemplom lábánál. Rio Weneda, Freshizie Ntan, és Kelvin Acguan, azaz a Teamgravity tagjai nem ma kezdték az akrobatikus elemekkel fűszerezett raptáncot, amelyről szép számmal töltöttek fel videókat közösségi oldalakra. Ezeken a klipeken sorra tűnnek fel a város emblematikus helyszínei, így a hétfői forgatás sem véletlenül zajlott a Nagytemplom lábánál.

S, hogy mennyire kicsi a világ? A már fentebb említett búzadarás srácok egy tavalyi videójában nem fogják kitalálni, melyik tánccsapat tűnt fel...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!